Onderhoud en Renovatie

Onderhoud & Renovatie

Geef uw bestaande vloer een nieuw leven

Door een bestaande vloer goed te onderhouden blijft deze er als nieuw uitzien. Ook kun je een bestaande vloer een compleet andere uitstraling geven door de vloer te renoveren. Wij verkopen de onderhoudsproducten van o.a. Pallman, Lecol, Woca en Bona. In de showroom staan de meeste producten op voorraad. Hebben we het niet voorradig, dan kunnen wij het eventueel bestellen. Meer weten over het onderhouden of renoveren van uw vloer? Neem gerust contact op.

pallmann

Pallmann

Als specialist op het gebied van houten vloeren biedt Pallmann een compleet assortiment producten als het gaat om het leggen, renoveren en behouden van prachtige houten vloeren. Het zijn vooral de producten Pallmann welke door Jansen vloeren&parket gebruikt worden voor het renoveren van uw houten vloer.

monocoat

Monocaot

Monocoat biedt onderhoudsproducten met de beste bescherming voor houten oppervlakken. Het is geschikt voor alle soorten hout; van onbehandeld hout zoals Douglas hout tot voorbehandeld hout zoals eikenhout. De custom made Stockwood vloeren geleverd door Jansen Vloeren & Parket worden veelal afgewerkt met de producten van monocoat

lecal

Lecol

Lecol is bekend als totaalleverancier van producten voor het onderhouden van parket- en houten vloeren. De Lecol producten scoren goed op gebruiksgemak, kwaliteit en slijtvastheid.

bona

Bona

Bona heeft een compleet assortiment aan reinigingsproducten voor houten vloeren, laminaatvloeren, tegelvloeren en overige harde vloeren