Collectie

Jansen Vloeren levert vloeren en parket in verschillende houtsoorten, bamboe en laminaat. In onze showroom staat een uitgebreid assortiment en veel voorbeelden van vloeren die wij leveren. Uiteraard staan wij ook open voor uw eigen ideƫen en suggesties. We werken met een aantal vaste leveranciers waar we goede ervaringen mee hebben. Hieronder staat per leverancier aanvullende informatie.

Wij leveren oa vloeren van:

  • Parador (laminaat en pvc)
  • Moso (bamboe vloeren)

CombiWood

CombiWood bestaat sinds 1998 en verricht de gehele productie van houten vloeren in eigen huis.

Kijk op de website van CombiWood voor een indruk van de collectie.

SelectWood

selectwood_logo


Selectwood is een Nederlands bedrijf uit Drachten dat hoge kwaliteit hardhouten vloeren levert in meer dan 100 varianten. Bijzonder is het assortiment verouderde vloeren. Kijk op de website van Selectwood voor meer informatie.

Woodpecker

selectwood_logo


Woodpecker is gespecialiseerd in meerlaagse houten vloeren (lamelparket / lamelplank) en laminaatvloeren voor elke gewenste sfeer. Kijk op de website van Woodpecker voor meer informatie.

Parador

parador_logo


Padarodor laminaatvloeren hebben de natuurgetrouwe uitstraling van hout of andere klassieke materialen als steen of beton. Tevens vloeren met moderne grafische printen. Zie Parador voor meer informatie.

Moso

moso_logo


MOSO biedt een uniek assortiment innovatieve en ecologische producten vervaardigd uit bamboe. Zie Moso voor meer informatie.